Laman

Kamis, September 17, 2015

All Time Favorite Love Songs - Western versi Laras (part 2)

Karena belum bisa tidur, jadi lanjut semampunya ya...

Buka pake quote dulu deh *emangnya ini presentasi di badan-badan kampus?*

"Forever is a long time, but i wouldn't mind spending it by your side"

31. Just The Way You Are - Billy Joel

Versi Warkop DKI lebih yahud hahaha. Aslinya juga enak kok.


32. Kiss From A Rose - Seal

Yak Batman datang!!! Aku tau lagu ini gara-gara mainan SongPop dan sering denger lagunya di mobil papa. Liriknya 11-12 lah sama I Want To Spend My Lifetime Loving You, ke Batman-batmanan.

But did you know,
That when it snows,
My eyes become large and
The light that you shine can be seen.

Baby,
I compare you to a kiss from a rose on the gray.
Ooh,
The more I get of you,
The stranger it feels, yeah.
And now that your rose is in bloom.
A light hits the gloom on the gray

33. Kiss Me - Sixpence None The Richer

Lagu iklan permen Kiss. Udah tau lah ya semuanya hahaha. Enak banget!!!

Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies dance
Silver moon's sparkling
So kiss me

34. L-O-V-E - (banyak versi, ga tau masukin yang mana)

Lagu pasaran nih. Ada versi Nat King Cole, Michael Buble, sampe ada yang versi Tompi. Semua enak hahaha.

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore

35. Lady Valentine - David Gates

Aku tau lagu ini dari FB temen, dia bilang lagu ini lagu cinta yang paling dia suka. Langsung aja deh aku denger dan ikutan suka.

Everybody knows musician needs somebody special
Always just the same who keep the crazy dance
Better around enough to know for me there's no one finer
And she's mine, she's my lady valentine  

36. Lost In Space - Lighthouse Family

Lagi-lagi lagu kebawa pergaulan Jak-FM. Lagu lawas tapi enak banget dan liriknya dalem parah sih. Enak didengerin sebelum bobo atau malem-malem sambil liat pemandangan atau di tengah perjalanan jauh yang sepi.
 
Sometimes I get tired of this me-first attitude
You are the one thing that keeps me smiling
That's why I'm always wishing hard for you

'Cause your light shines so bright
I don't feel no solitude
You are my first star at night
I'd be lost in space without you

And I'll never lose my faith in you
How will I ever get to heaven, if I do

37. Love Is All Around - Wet Wet Wet

Lagu lawas juga, sebenernya nyari dari lama cuma ga ketemu-temu. Suatu ketika, TV kamar ortu mendadak kepencet, yang harusnya TV kabel malah jadi radio. Eh pas itu kesetel lagu ini. Untung ada Soundhound jadi tau deh judulnya apa hahaha.

You know I love you, I always will
My mind's made up by the way that I feel
There's no beginning,
There'll be no end
'cause on my love you can depend 

38. Love Of A Lifetime - Firehouse

Kembali ke musik rock. Kenal lagu ini ya dari...biasa, youtube-ing. Firehouse ini biarpun rock-rock sangat gitu tapi lirik lagunya sweet-sweet semua loh haha.

With you I never wonder - will you be there for me?
With you I never wonder - you're the right one for me?

I finally found the love of a lifetime
A love to last my whole life through
I finally found the love of a lifetime
Forever in my heart
I finally found the love of a lifetime

 
39. Lucky - Jason Mraz feat Colbie Caillat

Kita masuk kepada lagu heiitttzzz pada jamannya hahaha yaitu tahun 2009 awal. Dulu sering banget denger lagu ini pas SMA sampe diulang-ulang sampe ngeprint liriknya buat ngapalin. Sering juga diputer di radio. Suka dipake nih lagu sama orang baru jadian haha.


Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

40. Most Beautiful Girl In The World - Prince

Aku tau lagu ini dari...Jak-FM. Cocik buat ngegombal.

Could you be the most beautiful girl in the world?
It's plain to see you're the reason that God made a girl
When theday turns into the last day of all time 
I can say I hope you are in these arms of mine 
And when the night falls before that day I will cry 
I will cry tears of joy cuz after you all one can do is die, oh

And if the stars ever fell one by one from the sky
I know Mars could not be, uh, too far behind
Cuz baby, this kind of beauty has got no reason to ever be shy
Cuz honey, this kind of beauty is the kind that comes from inside

*udah 40 dan tambah somnolen...zzzzzzzz*

41. My Boo - Usher feat Alicia Keys

Aku udah tau lagu ini dari jaman baru ngehits banget sampe ada plesetannya judulnya Babu *yang punya HP Nokia Symbian jadul versi pertama pasti pernah nyimpen ini di HP nya hahahaha*. Tapi baru tau sekarang ini kalo liriknya sweet juga.

There's always that one person
That will always have your heart
You never see it coming
Cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me
It's clear for everyone to see
Ooh baby ooh you'll always be my boo

42. My Heart Will Go On - Celine Dion

I'm flying!
Delapan belas tahun sudah lagu ini ada beserta filmnya dan adegan fenomenal di atas. Sayangnya waktu sayah nonton di TV yang ada udah kena sensor tuh adegan di mobil hahaha. Belum pernah nonton aslinya juga sih. Biar pasaran tapi liriknya sweeet banget :)


Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

43. Never Knew I Needed - Ne-Yo

Sebenernya udah sering denger lagu ini sejak lama cuma baru taunya sekarang. Btw ini soundtracknya Princess and the Frog. Liriknya sweet banget ngegambarin pasangan baru jadian hahaha.

For the way you're something that I'd never choose
But at the same time, something I don't wanna lose
And never wanna be without ever again

You're the best thing I never knew I needed
So when you were here I had no idea
You the best thing I never knew I needed
So now it's so clear, I need you here always 

44. Nothing Gonna Change My Love For You - George Benson

Lagu lawas lagi. Udah pasaran lah ya jadi udah tau gimana sweet nya haha. Dulu selalu denger ini berulang-ulang di komputer sambil main Feeding Frenzy.

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

45. Since I Found You - Christian Bautista

Lagi-lagi si Mas Christian. Dulu emang ngetop banget sih doi terus ganteng terus jadi suka lagunya tapi emang enak-enak sih. 

Since I found you my world seems so brand new
You've show me the love I never knew
Your presence is what my whole life through
Since I found you my life begin so new
Now who needs a dream when there is you
For all of my dreams came true
Since I found you

Your love shines bright
Through all the corners of my heart
Maybe you are my dearest heart
I give you all I have my heart, my soul, my life
My destiny is you
Forever true... I'm so in love with you 

46. Something Stupid - Robbie Williams feat Nicole Kidman

This is it!!! My all time favorite :) Dari dulu sampe sekarang lagu ini enak banget banget banget. Cocok buat didenger di segala suasana :) Copas semua aja deh liriknya, ini paling enak diantara semua :)

I know I stand in line
Until you think you have the time
To spend an evening with me
And if we go someplace to dance
I know that there's a chance
You won't be leaving with me

Then afterwards we drop into a quiet little place
And have a drink or two
And then I go and spoil it all
By saying something stupid
Like I love you

 

I can see it in your eyes
You still despise the same old lines
You heard the night before
And though it's just a line to you
For me it's true
And never seemed so right before

 

I practice every day to find some clever
lines to say
To make the meaning come true
But then I think I'll wait until the evening
gets late
And I'm alone with you

The time is right
Your perfume fills my head
The stars get red
And oh the night's so blue
And then I go and spoil it all
By saying something stupid
Like I love you
I love you...

47. Tell Me It's Real - KCi feat JoJo

Aku tau lagu ini lagi-lagi dari Jak-FM. Cuma satu kata, sweet :)

Tell me it's real
The feeling that we feel
Tell me that it's real
Don't let love come
Just to pass us by
Try, is all we have to do
It's up to me and you
To make this special love
Last forever more  

48. Thank God I Found You - Mariah Carey feat 98 Degrees

Yah lagu kewongan lagi. Ya emang cocok sih liriknya :)

Thank God I found you
I was lost without you
My every wish and every dream
Somehow became reality
When you brought the sunlight
Completed my whole life
I'm overwhelmed with graditude
'Cause baby I'm so thankful I found you


49. The Way You Look At Me - Christian Bautista

Nainiiii lagu hits dari doi. Dulu suka dengerin ini yang versi ringtone nya jaman masih pake N-Gage *jadul beut* berulang-ulang dan ga bosen.

'Cause there's somethin' in the way you look at me
It's as if my heart knows
You're the missing piece
You make me believe
That there's nothing in this world I can't be
I never know what you see
But there's somethin' in the way you look at me

50. This I Promise You - N Sync

Lagu kewongan again. 

And I will take
You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you

51. To Be With You

Kenal lagu ini sejak insiden ini. Terus tak dengerin berulang-ulang dari HP sepupu.  

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you 

52. Truly - Lionel Richie

Lupa taunya dari mana...pertama kali denger udah suka, liriknya dalem banget :) Dengerin dari awal, mantep :)

Because I'm truly
Truly in love with you girl
I'm truly head over heels with your love
I need you, and with your love I'm free
And truly, you know you're alright with me

53. Truly, Madly, Deeply - Savage Garden
  
Aku tau lagu ini juga udah dari lama cuma ya baru denger sering gara-gara main SongPop. Enak didenger pas lagi petang, nikmatin pemandangan sesuai lirik di reff nya atau menjelang bobo.

I want to stand with you on a mountain
I want to bathe with you in the sea
I want to lay like this forever
Until the sky falls down on me

54. Unbelieveable - Craig David

Soundtrack jadian temen saya dan mantannya hahahahaha. Tapi emang dalem banget sih liriknya. Enak jadi lagu pengantar bobo :)

Always said I would know where to find love,
Always thought I'd be ready and strong enough,
But some times I just felt I could give up.
But you came and you changed my whole world now,
I'm somewhere I've never been before.
Now I see, what love means

It's so unbelievable,
And I don't want to let it go,
Something so beautiful,
Flowing down like a waterfall.
I feel like you've always been,
Forever a part of me.
And it's so unbelievable to finally be in love,
Somewhere I'd never thought I'd be

55. Valentine - Martina McBridges

Ya sejarah tau lagu ini udah ada di post sebelumnya.  

i've dreamed of this a thousand times before
in my dreams i couldn't love you more
i will give you my heart
until the end of time
you're all i need, my love, my Valentine 

56. We Could Be In Love - Lea Salonga & Brad Kane

Lagu yang sering didenger pada masa kelam yang ga perlu dijelasin kelamnya kaya apa hahaha. Liriknya itu loh, nonjok!

Anyone who's seen us
Knows whats going on between us
It doesn't take a genius
To read between the lines

and its not just wishful thinking
or only me whos dreaming
I know what these are symptoms of
we could be in love 

57. When I Fall In Love - Celine Dion

Lagi-lagi Mbak Celine. Emang lagunya enak-enak sih dan doi adalah salah satu penyanyi wanita barat favoritku. Ada juga versi Glenn Fredly sama Dewi Sandra yang ga kalah enak tapi sayang dah cere.

When I fall in love
It will be forever
Or I'll never fall in love

In a restless world
Like this is
Love is ended before it's begun
And too many
Moonlight kisses
Seem to cool in the warmth of the sun  

58. Wonderful Tonight - Eric Clapton

Lagu karaoke wajib paling heitzzz ini dan ada kenangan tersendiri juga buatku haha. Ada juga versi Michael Buble nya entah kecampur bahasa apa itu aku ga tau. Udah suka dari dulu sih :) Spesial lagi, copas semua aja liriknya...

It's late in the evening; she's wondering what clothes to wear.
She puts on her make-up and brushes her long blonde hair.
And then she asks me, "Do I look all right?"
And I say, "Yes, you look wonderful tonight."


We go to a party and everyone turns to see
This beautiful lady that's walking around with me.
And then she asks me, "Do you feel all right?"
And I say, "Yes, I feel wonderful tonight."


I feel wonderful because I see
The love light in your eyes.
And the wonder of it all
Is that you just don't realize how much I love you.


It's time to go home now and I've got an aching head,
So I give her the car keys and she helps me to bed.
And then I tell her, as I turn out the light,
I say, "My darling, you were wonderful tonight.
Oh my darling, you were wonderful tonight." 

59. You and Me Song - The Wannadies

Again-again tau dari Jak-FM. Ini soundtracknya Romeo & Juliet. Liriknya nge beat seru dan cocok buat pasnagan baru jadian haha.

Always when we fight
I try to make you laugh
Until everything's forgotten
I know you hate that

ba ba ba ba ba ba ba ba
ba ba ba ba ba ba ba ba

Always when we fight
I kiss you once or twice
And everything's forgotten
I know you hate that

I love you Sunday sun
The week's not yet begun
And everything is quiet
And it's always

You and me - always - and forever
You and me - always - and forever 

60. You Make My World So Colorful - Daniel Sahuleka

Ini enak parah. Kenal lagu ini gara-gara denger di Cafe yang ada di bioskop Plaza Senayan itu loh lupa namanya. Band nya yang nyanyi kalo ga salah 50-50. Ini cafe emang suasananya romantis sih *tsaaah* tapi sayang aku ga pernah makan sama pasangan karena ga punya *halah kok jadi OOT*

You make my world so colorful
I've never had it so good
My love I thank you for all the love
You gave to me

61. You're The Inspiration - Chicago
  
YAY TERAKHIR!!! Aku kenal lagu ini pas acara nikahan sepupu. Enak dan liriknya dalem :) 

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you
 
AKHIRNYA KELAR JUGA POSTINGAN INI HAHAHAHA. Akunya udah ngantuk, lagunya abis, jadi tidur dulu ya see you next post :) 

Rabu, September 16, 2015

All Time Favorite Love Songs - Western versi Laras

Entah kenapa kepikiran soal postingan jadul saya yaitu Frontal Lewat Lagu yang dibagi 4 part :

Kali ini aku mau bikin 'playlist' lagu-lagu cinta menye menye unyu unyu khusus lagu Barat. Bukannya gimana, tapi kalo lagu Indonesia pasti mayoritas isinya Kahitna semua karena aku suka Kahitna hahaha. Lagunya sebagian udah terkenal, sebagian belum. Kebanyakan cocok buat playlist nikahan dan karaokean baik sama pasangan maupun rame-rame. Ada yang udah disuka dari lama ada juga yang baru. Ada lagu lama, ada lagu baru. Yang paling kusuka akan dikasih warna pink. Kususun sesuai abjad judul lagunya. Nikmati saja :)

1. Accidentaly In Love - Counting Crows

Soundtracknya Shrek. Pertama kali jatuh cinta sama intro nya. Nge beat enak gitu deh sambil bayangin Shrek sama Fiona nya hahaha *ganyambung*

Come on, come on
Turn a little faster
Come on, come on
The world will follow after
Come on, come on
Cause everybody's after love

Come on, Come on
Move a little closer
Come on, Come on
I want to hear you whisper
Come on, Come on
Settle down inside my love

Come on, come on
Jump a little higher
Come on, come on
If you feel a little lighter
Come on, come on
We were once
Upon a time in love

We're accidentally in love 

2. All My Life - KCi and JoJo

Aku tau lagu ini kalo ga salah pas SMP, dari sepupu. Karena suka disetel berulang-ulang dari komputer dan iPod nya jadi ikutan suka. Liriknya juga sangaaaaaaat sweet :)

And all my life I've prayed for someone like you
And I thank God that I, that I finally found you
All my life I've prayed for someone like you
And I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too 

3. Another You - Brian McKnight


4. Back at One - Brian McKnight

Lupa sejak kapan sukanya, dulu biasa aja dengerinnya tapi setelah udah lama ga denger terus denger lagi dan liat liriknya...sweet :) *macam gue ga punya padanan kata lain gitu*

One... you're like a dream come true...
Two... just wanna be with you...
Three... girl, it's plain to see that you're the only one for me...
And four... repeat steps one through three...
Five... make you fall in love with me...
If ever I believe my work is done
Then I'll start back at one

5. Best in Me - Blue

Ceritanya mayan bikin baper nih. Sebelumnya udah pernah denger sih tapi masih ga engeh kalo enak. Jadi, pas hari meninggalnya Bang Rufi, kan malem-malem, kita ga ada yang ke rumahnya karena udah diwakili mama papa udah gitu masih hectic juga disana. Jadi aku sama sepupu aku aja dirumah, berduka cita, sambil ngacak-acak HP nya terus nemu lagu ini. Dulu suka sedih dengernya tapi lagu ini enak banget :'')

Buat yang belum tau ceritanya, ada di post ini dan ini.

'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do
That's why I'm by your side, and that's why I love you 

6. Best of Me - Bryan Adams
  
Pertama denger di radio, terus ga tau lagu apa, berkat Soundhound jadinya tau dan suka sampe sekarang.

Sometimes words are hard to find
I'm looking for that perfect line
To let you know you're always on my mind
Ya this is love - n' I've learned enough to know
I'm never lettin' go
No, no, no - won't let go

When you want it - when you need it
You'll always have the best of me
I can't help it - believe it
You'll always get the best of me

 
7. Can't Stop Loving You - Phil Collins

Aku jatuh cinta sama lagu ini sejak kenal yang namanya TV yang ada di pesawat itu pas liburan ke Hong Kong 8 tahun yang lalu. Sepanjang perjalanan pulang di pesawat denger lagu ini terus.

So you're leaving in the morning on the early train
I could say everything's alright
And I could pretend and say goodbye
Got your ticket
Got your suitcase
Got your leaving smile
I could say that's the way it goes
And I could pretend and you won't know
That I was lying

Cause I can't stop loving you
No I can't stop loving you
No I won't stop loving you
Why should I?

8. Close to Heaven - Color Me Badd


9. Cruisin' - Gwyneth Paltrow & Huey Lewis


10. Endless Love - Lionel Richie & Diana Ross

Semua udah tau lah ya lagu ini terkenal. Aku sukanya gara-gara mau nyari lagu Valentine (ntar ada dibawah) tapi ga nemu-nemu di laptop lama yang penuh kenangan hahahaha.

My love,
There's only you in my life
The only thing that's bright

My first love,
You're every breath that I take
You're every step I make

And I
(I-I-I-I-I)
I want to share
All my love with you
No one else will do...

And your eyes
Your eyes, your eyes
They tell me how much you care
Ooh yes, you will always be
My endless love 

11. Especially For You - MYMP

Lagu ini ngetop di kalangan saya dan temen-temen pas masih SMA (asilnya udah lama sih). Setiap yang lagi suka sama cowo atau baru jadian di'ceng'in pake lagu ini haha.

Especially for you
I wanna let you know what I was going through
All the time we were apart I thought of you
You were in my heart, my love never changed
I still feel the same

Especially for you
I wanna tell you I was feeling that way too
And if dreams were wings, you know
I would have flown to you to be where you are
No matter how far and now that I'm next to you

No more dreaming about tomorrow
Forget the loneliness and the sorrow
I've got to say its all because of you


12. Everlasting Love - Jamie Cullum

Yak, lagu nikahan lagi hahaha. 

Open up your eyes, then you realise.
Here I stand with my everlasting love.
Need you by my side.
Girl to be my pride.
Never be denied everlasting love.... 


From the very start open up your heart, feel that you've fall in,
Everlasting love......

need a love to last forever.
need a love to last forever.
need a love to last forever.
need a love to last forever.........

I need a love to last forever  


13. Everything - Michael Buble

LAGI LAGI LAGU NIKAHAN. Tapi emang sweet sih liriknya.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you; you make me sing
You're every line, you're every word, you're everything
 

14. Everything I Do (I Do It For You) - Bryan Adams

Kenal lagu ini dari laptop lama juga. Begitu pertama denger langsung suka tapi sayang waktu itu dengernya yang versi dipendekin jadi pas "take me as i am" lagunya berhenti gatau kenapa MP3 nya abal pas itu.  

Look into my eyes – you will see
What you mean to me.
Search your heart, search your soul
And when you find me there you'll search no more.

Don't tell me it's not worth tryin' for.
You can't tell me it's not worth dyin' for.
You know it's true:
Everything I do, I do it for you.

Look into your heart – you will find
There's nothin' there to hide.
Take me as I am, take my life.
I would give it all, I would sacrifice.

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it, there's nothin' I want more
You know it's true:
Everything I do, I do it for you, oh, yeah.

There's no love like your love
And no other could give more love.
There's nowhere unless you're there
All the time, all the way, yeah.

 
15. First Love - Nikka Costa

Hahahahaha lagu abege-abege baru pertama kali jatuh cintrong nih.
Everyone can see
There's a change in me
They all say I'm not the same
Kid I used to be

Don't go out and play
I just dream all day
They don't know what's wrong with me
And I'm to shy to say

It's my first love
What I dreaming of
When I go to bed
When I lay my head upon my pillow
Don't know what to do
My first love
Thinks that I'm too young
He doesn't even know
Wish that I could show him what I'm feeling
Coz I'm feeling my first love

16. For Everything I Am - Christian Bautista

Pas lagu ini nge hit pada jamannya langsung suka. Apalagi yang main video klip nya Mieke Amalia *ampun kk salah fokus*. 

Oh baby
Won’t you look into my eyes and see
Beyond the things I’m not, there’s love inside of me
Just love me for all things I am, love me
The lighter side, the darkest side
Try to love me for everything I am

17.  Forever My Lady - Jodeci

Suka lagu ini pas iseng searching-searching lagu KCi & JoJo dan musik sejenisnya, daaan ketemulah. Awalnya ga gitu suka lama-lama enak juga kedengerannya.
You and i
Will never fall apart
You and i
We knew right from the start, baby, baby
The day
We fell so far in love
Now our baby is born, healthy and strong
Now our dreams are reality

Forever my lady
It's like a dream
I'm holding you close
You're keeping me warm
If this is ecstacy
Forever my lady
I say just what i mean
Forever and ever
I pray is what i see

18. Have You Ever Really Loved A Woman - Bryan Adams

Lagi-lagi Mas Bryan. Aku tau lagu ini dari CD suvenir nikahan (aduh nikahan lagi). Liriknya daleeeemmm banget. 

When you love a woman you tell her
that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
Cuz she needs somebody to tell her
that it's gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?

To really love a woman
Let her hold you -
til ya know how she needs to be touched
You've gotta breathe her - really taste her
Til you can feel her in your blood
N' when you can see your unborn children in her eyes
Ya know ya really love a woman

19. Heaven - Bryan Adams

Lagu ter muda, liar, dan gratisan hahaha (maksudnya young, wild, and free). Liriknya dalem, menyentuh, cocok deh buat yang lagi jatuh cinta akut.

And baby, you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven

20. High - Lighthouse Family

Sebenernya lagu ini ga yang cinta-cintaan antara laki-laki dan perempuan amat menurutku. Lagu lama, tau dari lama, tapi baru tau penyanyinya dan liriknya baru-baru ini. Enak. Banget.
And at
The end of the day
remember the days
When we were close to the edge
And we'll wonder how we made it through the night
The end of the day
remember the way
We stayed so close till the end
We'll remember it was me and you

'Cause we are gonna be forever you and me
You will always keep me flying high in the sky of love

*udah 20 aja ya, ini baru sampe H, tarik napas dulu buat yang cape bacanya...*

21. How Deep Is Your Love - Bee Gees

Kenal lagu ini dari game VOS (yang kaya piano-piano an itu loh). Waktu itu cuma tau versi instrumental nya aja. Abis itu mulai cari deh lagunya dan jadi suka. Versi Take That nya juga lumayan enak.
How deep is your love, how deep is your love
How deep is your love?
I really mean to learn
'Cause we're living in a world of fools
Breaking us down when they all should let us be
We belong to you and me

22. I Can Love You Like That - All 4 One

Aku suka lagu ini gara-gara kebawa pergaulan radio yang sehari-hari didenger alias Jak FM hahaha. Versi parodi Ronal-Tike nya juga ada haha.

I can love you like that
I would make you my world
Move heaven and earth if you were my girl
I would give you my heart
Be all that you need
Show you you're everything that's precious to me
If you give me a chance, I can love you like that
 
If you want tenderness
I've got tenderness
And I see through to the heart of you
If you want a man
Who will understand
You don't have to look very far

23. I Finally Found Someone - Bryan Adams & Barbra Streisand

Lagu nikahan untuk yang kesekian kalinya. Ya tapi emang enak sih...

This is it!
Oh, I finally found someone; Someone to share my life;
I finally found the one - to be with every night;
Cause whatever I do
It's just got to be you!
My life has just begun, I finally found someone...  

24. I Just Called To Say I Love You - Stevie Wonder

All time favorite sejak lama nih. Enak banget banget banget *ga tau padanan kata lain buat lagu ini*

I just called to say I love you
I just called to say how much I care
I just called to say I love you
And I mean it from the bottom of my heart

 
25. I Live My Life For You - Firehouse

Kali ini rada ngerock, biarpun sangar tapi liriknya sweet banget ga ngerti lagi :)

I live my life for you
I wanna be by your side in everything that you do
And if there's only one thing you can believe is true
I live my life for you

26. I Love The Way You Love Me - Eric Martin

Pertama kali tau yang versi Boyzone sih tapi pas denger biasa aja. Giliran denger yang ini, suka! :)

I like the feel of your name on my lips
I like the sound of your sweet gentle kiss
The way that your fingers run through my hair
And how your scent lingers even when you're not there

And I love the way you love me
Strong and wild, slow and easy
Heart and soul, so completely
I love the way you love me 

27. I Wanna Take A Forever Tonight - Once & Ima

Lagunya barat sih tapi kali ini yang nyanyi penyanyi Indonesia bersama istrinya yang juga anak penyanyi. Dapetnya lagi-lagi dari CD suvenir nikahan Once sendiri tapi ada kok di Youtube. Setiap denger lagu ini suka mikir, seru kali ya punya calon suami yang bisa nyanyi dan diajak bikin ginian buat suvenir nikah haha. Lagunya enak banget dan suara mereka berdua bagus parahhh.

I wanna take forever tonight
Wanna stay in this moment forever
I'm gonna give you all the love that I've got
I wanna take forever tonight
Fill you up, fill you up with love
When we close the door all I need is in your eyes
ooooo I wanna take forever tonight  

28.  I Want To Spend My Lifetime Loving You - Marc Anthony & Tina Arena

Liriknya rada perang sih ya namanya juga soundtrack Zorro *tadi ampir salah mau ngetik Batman maklum dah malem dah somnolen*. Tapi sweet :)

I want to spend my lifetime loving you
If that is all in life I ever do 

29. I'll Make Love To You - Boyz II Men

NAINI DIA YANG RADA NGERES BUAT YANG DEMEN HAHAHAHAHA. Pertama kali tau lagunya gara-gara mau nyari End Of The Road tapi ketemunya malah ini. Sebenernya ada lagu Boyz II Men yang lebih ngeres daripada ini sih haha.

I'll make love to you
Like you want me to
And I'll hold you tight
Baby all through the night
I'll make love to you
When you want me to
And I will not let go
'Till you tell me to  

30. In A Rush - Blackstreet

Sebenernya agak ragu sih ini masuk lagu cinta-cintaan apa bukan, tapi karena liriknya daleeeem banget jadi masukin aja deh.

It came over me in a rush
When I realized that I love you so much
That sometimes I cry, but I cant tell you why
why I feel what I feel inside
  
Segini dulu ya pemirsah, karena banyak lagunya besok lanjut lagi. Sebenernya ga nyangka juga bisa sebanyak ini hahaha. See you next post :)

Rabu, September 02, 2015

Panjang Umur dan Sehat Selalu

Karena belum bisa tidur, jadinya cerita ini sajalah...ceritanya udah lama sekian tahun yang lalu jadi ada sebagian yang udah lupa.

Jadi, keluargaku punya tukang pijet langganan, panggilannya Mbok, usianya udah 80 tahun dan alhamdulillah masih seger buger. Mbok ini udah mijet dirumah dari lama banget sebelum aku lahir. Selain itu, beliau juga langganan artis terkenal loh, sebut saja Pak Onur *asli kurang kekinian apa coba gue*

Mbok biasanya dateng ke rumah hari Kamis, nginep semalem dirumah dan pulang hari Jumat paginya. Suatu ketika, Mbok ga dateng kerumah tanpa alesan. Serumah jadi khawatir takutnya terjadi apa-apa. Padahal biasanya Mbok ini cuma ga dateng kalo lagi pulang kampung aja atau ada urusan keluarga. Tapi ga tau kenapa ga datengnya kok bisa lama, berminggu-minggu gitu makanya khawatir.

Suatu hari, mamaku dapet SMS dari nomer tak dikenal yang intinya isinya kaya gini pas diucapin (abis ga ditunjukin teks aslinya)...

"...Assalamualaikum Bu, saya Iyem. Mau mengabarkan kalo ibu mertua saya meninggal dunia..."

Sontak serumah langsung kaget kan. Mikirnya langsung dong, yang meninggal itu Mbok pijet!!! Pantesan berhari-hari ga dateng ga taunya udah ga ada :( :( :(

Hingga suatu hari, mamaku inisiatif bilang ke ART ku buat ngehubungin Mbok. Kebetulan, ART ku punya nomernya. Dengan rasa deg-deg ser, akhirnya ART ku nelpon ke nomernya Mbok. Dan pas ditelpon.....ada yang ngangkat...

"Assalamualaikum!!!" 

Suaranya lantang banget. Suara Mbok pijet yang selama ini dikira meninggal. Semua kaget pas denger. Asli parah banget kita udah suudzon duluan. Abis itu langsung lah tanya-tanyaan kabar dan cerita ke beliau kalau selama ini sempet ngira meninggal, dan ngedoain panjang umur. Alhamdulillah sampe sekarang Mbok sering dateng dan mijet kerumah dalam keadaan sehat walafiat :)

Setelah ditelusuri lebih lanjut, rupanya SMS yang diterima waktu itu adalah SMS dari Pak Karim *cuma nama samaran, jangan bayangin muka Tardu Flordun* tetangga yang rumahnya ga deket rumah tapi masih satu jalan. Pak Karim ini rupanya nama panggilannya Iem ("e" nya kaya "e" di bebek), bukan Iyem (jadi salah baca yang kemaren itu). Dikiranya Iyem itu anaknya Mbok pijet, padahal anaknya Mbok pijet yang sering ngehubungin itu anaknya yang perempuan namanya Mbak Ani (sekali lagi ini nama samaran ya). Dan yang meninggal adalah ibunya Bu Bennu *plis jangan bayangin yang aneh-aneh, nama samaran cong!*  yang ga lain dan ga bukan adalah mertua Pak Karim *si bapak dan ibu ini nama aslinya mayan mirip sih sama samarannya*. Selain itu, dari cerita Mbok sendiri, beliau pernah dikira meninggal juga padahal pas itu ibunya yang meninggal, umurnya udah 100 tahunan lebih.

Kelar juga deh ceritanya huehehehehe setiap diceritain bareng Mbok pijet pasti selalu ngakak. Btw Mbak Ani udah wafat pas abis Lebaran kemarin, kita doain ya semoga arwahnya diterima di sisi Allah SWT aamiin ya robbal alamin. Pas itu Mbok ngga dateng beberapa minggu. Yah untuk mengakhiri postingan, mari sama-sama kita berdoa biar selalu dikasih kesehatan dan umur panjang sama Allah SWT.

Ditutup pake lagu ya, gatau kenapa keinget acara Mamih Dedeh hahahaha see you next post :)